covit-19 Virüsü için alınan tedbirler

30.11.2020 10:13
Saygıdeğer Dereçineliler,
Ülke genelinde artış sebebiyle belediyemizde tedbirler arttırılmış olup,
* Belediyemize misafir kabul edilmeyecektir.
* Belediyemizde işi olanlar ilgili birim sorumlusuna HES kodunu söylemek ve kaydettirmek zorundadır.
* Çay gibi ikramlar kaldırılmış olup bu süreçte "bir çay bile söylemediler " demeden anlayışla karşılamanızı rica ederiz.
* Hizmet verdiğimiz birimlerde misafir oturma sandalyeleri kaldırıldığından ayakta kalacağınız için üzgünüz.
* Işiniz bittiğinde odadan çıkmanız istenecektir lütfen alınganlık göstermeyin.
* Dışarıda hizmet veren arkadaşlarımız sizlerden uzak durup hizmet verecektir lütfen yanlış anlaşılmasın.
* Evsel atıklarınızı çöp konteynerlerine küllerinizi kendiniz atamıyorsanız uygun bir yere bırakırsanız biz alırız. Çöpleri rastgele atmanız çalışma arkadaşlarımızın eliyle almasını gerektireceğinden onları riske sokmamak için lütfen daha duyarlı olalım.
* Bu süreçte çalışma arkadaşlarımızın sağlığını korumak adına yapamadığımız, ertelemek zorunda kaldığımız işler olursa özür dileriz.
Hep birlikte daha sağlıklı bir Dereçine için çalışıyoruz.
Ömer Yıldız Dereçine Belediye Başkanı.