Kadın kooperatifimize ve Dereçinemize hayırlı olsun.

09.10.2020 16:12
Beşiktaş Belediyesi Başkanı Sayın Rıza Akpolat ile Belediye Başkanımız Ömer Yıldız'ın görüşmeleri sonucu Beşiktaş Belediyesi Beltaş A.Ş. şirketi ile anlaşan Dereçine'm Kadın kooperatifi Beşiktaş ilçesinin ilk organik pazarını tümüyle işletme hakkını aldı. Hem Dereçinemizin organik sertifikalı ürünlerini hem de Türkiye genelinde kadın kooperatiflerinin organik sertifikalı ürünlerinin bu pazarda satılmasını sağlayacak. Haftanın 7 günü 4.Levent'te Dereçinemizin adı duyulacak. Bu çabamızda bize destek olan Dereçinemiz organik üretici ve satıcısı Levent Karakoyun başta, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat, Beltaş A.Ş. Genel Müdürü Inan Güney, Çetin Soysal beyefendilere, Beşiktaş Ilçe başkanımız Sayın Gözde Fil hanımefendiye teşekkür ederiz. 12 Ekim Pazartesi günü Dereçinem Kadın Kooperatifi yönetimi Başkan Özgen Gölcü ile Belediye Başkanımız Ömer Yıldız ilk satışı yapmak üzere Beşiktaş'da olacaktır. Kadın kooperatifimize ve Dereçinemize hayırlı olsun.