Belediye Başkanımız Sayın Ömer YILDIZ'dan Açıklama

04.06.2020 14:56
Uzun aradan sonra kılınan Cuma namazı ve bundan sonra kılınacak öğle ve ikindi vakit namazları için Mustafa Akyol Hamza Talay ve Hüseyin Deveci hocalarımızla önceden konuşup ihtiyaçları belirledik. Salgın dönemi salgınla mücadelede sorumluluk alanımız olarak görevli olduğumuz Çamözü ve Akbaba Köyleri de dahil olmak üzere Cami ve avluları ile Cuma namazı kılınacak alanların temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı. El dezenfektanı aparatı, maske ihtiyaçlarının yanında Dereçine camilerimiz için, Afyon Çevre Birliği tarafından belediyemize verilen ilaçlama pompası ve malzemeler camilerimizde kullanılmak üzere imamlarımıza teslim edildi. İmamlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmalarımız devam edecektir. Mutlaka eksik kaldığımız konular olacağından imamlarımıza gördüğünüz hata ve eksikleri iletirseniz düzeltmek için gayret ederiz. Dereçine Belediye Başkanı Ömer YILDIZ.
yorum ekle

Yorum Yaz